Kesätiimin viikko 35

Pelikentät kutsuvat jo yhtä sun toista. Harjoitusottelut saivat jo jatkoa kun Olli-Pekan joukkue aloitti Norjan cupin voitokkaasti!

Lotta Kulju

Maanantai: Viikko alkoi 2 tunnin punttis sessiolla (Käsi ja selkälihakset).

Tiistai: Pallotreenit 1,5 tuntia. Alkulämmittely rappujuoksua puoli tuntia ja vatsalihasliikkeitä ja sen jälkeen pallotreenit fokusointi heitot ja eri ajot.

lotta-vk35 Keskiviikko: Punttis aamupäivällä kädet ja eri trx-liikkeitä. Illalla sitten mäkiharjoitukset Herttoniemen mäessä eli 2 km alkulenkin jälkeen juostiin 10 kertaa ylös, kävellen alas. Pulssi nousi 189ään melkein joka kerta ja voinee todeta että 10 kerran jälkeen jaloissa ainakin tuntui….

Torstai: Jotta saisin jalat toimimaan myös torstaina aloitin aamun 40 minutin lenkillä ja pitkillä venytyksillä. Jalat tuntuivat heti vähän paremmalta. Illalla sitten pallotreenit 1,5 tuntia fokusointi ajot ja puolustus ajatellen harkkaottelua Siuntiota vastaan maanantaina.

Perjantai: Punttis 1,5 tuntia. Jalat ja foam-roller

Lauantaina: Vapaapäivä!

Sunnuntai: Crossfit! Alkulämmittely eri kuperkeikkoja ja jumppaliikkeitä jonka jälkeen tehtiin käsipunnerruksia voimistelurenkaissa. Sen jälkeen 10 min. jolloin tehtiin 5 chins, 5 punnerrusta, 15-30 sek. L-sits, ja 20 ”Hollow rocks”. Tämä tehtiin 10 min. ajan. Ja sitten maitohappotreenit… 1 min viivajuoksu, 1 min kettlebellswings, 1min boxjump-burpees, 1 min viivajuoksu, 1 min Kettlebell swings, 1 min boxjump-burpees 6 minuutin ajan niin tehokkaasti kuin kukin pystyi.

Crossfit-liikkeitä:

Hollow rocks

Kettlebell swing

Kiva että pääsee vihdoinkin pelaamaan kunnolla, sitä ollaan odoteltu 🙂

Hyvä loppu hyvälle viikolle! Ensi viikko alkaa harjoitusottelulla Siuntiota vastaan ja sitten valmistautuminen harjoitusotteluihin Ruotsissa missä lohkossamme pelaa mm. Boden, Spårvägen ja Junkeren fra Norge 🙂

Sami Karhunen

Maanantaina oli pelireenipäivä edustuksen kanssa, mutta sitä ennen käytiin juoksemassa 1x400m, 2x200m, 4×100m ja 6×50m intervallina. Hallissa vedettiin vähä viel lämpöä ja pelattiin 2×20min junnut vastaan edustus.

Keskiviikkona edustuksen reenit, eka ulkona pari kierrosta pururataa kevyesti, sitten venyttelyt ja kaksi kierrosta putkeen kovempaa pururata. Hallissa vedettiin palloreeni ja valmisteltiin peliä viikonloppua varten.

Perjantaina aamulla lähettiin Tallinnaan ja pelattiin siellä Tallinn Cupissa viisi harkkapeliä. Oltiin turnauksen 7. Hyvä fiilis, oli kiva pelata viikonloppuna.

Olli-Pekka Korpimäki

Maanantaina yleensä punttis, mutta nyt oli käsistreeni (taktiikka). Tiistaina olikin kaudenavaus cupissa, paikalliskamppailu joka voitettiin 4-5 maalilla. Kova tahto molemmilla jengeillä ja paljon tunteita, oli kiva pelata ja kulki ihan hyvin.

Keskiviikkona punttista joukkueen kanssa, koko kroppa läpi rauhallisesti, mut kovilla painoilla. Torstaina pelkkää juoksua, alotettiin lenkillä ja siihen päälle 12x400m. Vähä jaloissa paino, mut läpi vedettiin. Perjantaina juoksutreeni mut hallilla pallon kanssa. Paljon kontraa, 1 vs 1, 2 vs 2 jne.

Lauantaina pari treenipeliä täällä kotona, toinen voitettiin 8 maalilla (1. divarijengi) ja toinen hävittiin yhellä (liigajengi). Hyvät pelit ja ittelläkin kulki hyvin.

Miro Korja

Jälleen on viikko vierähtänyt ja syksykin alkaa tekee tuloaan. Itselläni oli edellinen viikko vielä lomaa töistä, joten sai nauttia hyvistä keleistä.

Nyt on kävelyä siunaantunut yhteensä noin 680km. Hyvin huomaa että olin lomalla edellisen viikon.. 🙂

Ma: Kierros golfia ja golfin lyönnin hiomista.

Ti: Jälleen vihreällä laitumella kävelyä. Illalla kävin tuomitsemassa harjoitusottelun Pötsi – Nova. Täytyy sanoa että Energia Areenan viivat ovat kyllä todella heikot kun ei ole kunnon lattia käytössä siellä. Kapeat harmaat viivat, niin oli ihan mahdotonta nähdä astuuko joku viivalle vai ei..

Ke: Aamupäivästä kävin Tampereen suunnalla katsomassa pari automuseota ja illalla osallistuin viikkokisoihin. Juuri ja juuri ehti maaliin ennen pimeän tuloa.. Kyllä se päivä vaan lyhenee nopeaa tahtia!

To: Kävin aamupäivästä pelaamassa kierroksen Hirsalassa ja illalla kävin tasavauhti lenkillä.

Pe: Koska on loma, niin päätin nukkua oikein pitkään. Iltapäivästä sitten suuntasin taas golfkentälle päin.

La: Golfkilpailu Kytäjän kauniissa maisemassa. Kilpailu itsessään ei sujunut kyllä alkuunkaan.. 🙂

Su: Sarfvikin golf kentällä kaksi kierrosta tuli pelattua. Hyvä tuuri kävi sään kanssa. Selvittiin täysin kuivin jaloin.

Ensi viikolla alkaa työt ja sitä myöden pitää katsoa kuinka paljon ehtii pelata ja nauttia ulkoilmasta. Ja ensi viikolla on sitten myös valiokurssi, eli tuomarointiin liittyvää raporttia tulee sitten ensi viikolla.

Aino Pietiläinen

Koko viikon maanantaista torstaihin olin kipeänä kuumeessa, joten ei hirveästi tullut treenattua.

Perjantaina otin ihan rennosti, sillä olo ei vieläkään ollut kovin raikas.

Lauantaina alkoi T98 maajoukkueen kanssa Socis cup, jossa jo pystyin pelaamaan. Koko joukkue on kehittynyt todella paljon ja oli mukavaa pelata yhdessä. Voitimme hyviä joukkueita ja tsemppasimme hyvin. Itse olin ehkä hieman flunssainen vielä lauantaina, mutta sunnuntaina meni jo paremmin. Pelasimme viikonlopun aikana neljä peliä, jotka kaikki olivat tiukkoja pelejä.

Joukkue nukkui meillä, koska turnaus oli Karjaalla ja muille kauempaa matkaaville olisi tullut aika hirveät aamuherätykset.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset