Kesätiimin viikko 36

Kesätiimiprojektin vuosikerran 2015 viimeinen viikko onnellisesti takanapäin ja kauden 2015/16 sarjaottelut jo nurkan takana. Aino, Lotta, Miro, Olli-Pekka ja Sami palaavat vielä viikon päästä omilla yhteenvedoillaan menneen kesän tavoitteista ja saavutuksista.

Lotta Kulju

Maanantai: Kauden ensimmäinen harjoitusottelu Siuntiota vastaan. Voitettiin mutta huomaisi hyvin ettemme olleet pelanneet pitkään aikaan koska tuli huimasti teknisiä virheitä mutta jo toinen puoliaika oli parempaa peliä sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Monta asiaa silti hiottavana ennen sarjan alkua.

Tiistai: lepopäivä

Keskiviikko: Palaveri tulevaa kautta ajatellen sekä pallotreenit 1.5 tuntia.

Torstai: Punttis 1,5 t. (jalat)

Perjantai: Lähtö harjoitusturnaukseen Bodeniin, Ruotsi. Ensimmäinen peli jo heti kun päästiin perille, JunkerenNorjasta vastaa. Voitto selkeästi 30-17. Hyvä ottelu ottaen huomioon että oltiin istuttu koneessa ja bussissa koko iltapäivä+ illan.

Lotta Kulju, HIFK

Lauantai: Aikainen ottelu Bodenia vastaan. Voitettiin taas selkeästi 16-25. Pelasimme hyvän ottelun, kivikova puolustus ja hyökkäyspeli oli loistava vaikka harjoiteltiin pari uutta kuviotakin. Lohkovoitto oli hoidettu ja oltiin sitten vapaat koko loppu lauantain. Otimme silti yhteisen lenkin ja venytykset . Illalla sitten illallinen muiden joukkueiden kanssa.

Sunnuntai: Sunnuntaina tuli sitten Boden vastaan taas semifinaalissa. Aivan eri joukkue ja viikonlopun ensimmäinen tappio kirjattiin meille, 26-19. Jos jotain positiivista pitää sanoa niin emme antaneet periksi missään vaiheessa vaan viimeistely vaan ei onnistunut . Myöhemmin pronssipelissä astui taas vastaan Junkeren. He karkasivat jo 1-5 mutta sitten saatiin juoneesta kiinni ja pystyimme voittamaan. Lopputulos 29-27 (15-15).

Lotta Kulju & HIFK

Oikein onnistunut viikonloppu!
Saimme harjoitella kovissa harjoitusotteluissa puolustuspeliä ja hyökkäyspään ajoja, juuri sitä mitä tarvitsimme. Eritoten olen tyytyväinen että pystyimme kääntämään pronssiottelun voitoksi, koska alussa meillä oli taas liian kiire päätöksissä ja puolustus seisoi paikoillaan. Nyt viikko täynnä harjoittelua ja viikonlopulla maajoukkueen kanssa Tukholmaan missä Skuru IK, Spårvägen ja Västerås Irsta asettuu vastaan.

Sami Karhunen

Maanantaina pelailtiinkin sitten A-junioreiden kanssa ja Myyrmäessä kohdattiin Atlas Akatemia. Peli oli meiltä aika vaisu, osalle ainaki viikonloppu Virossa painoi. Oli pelissä jotain hyvääkin.

Keskiviikkona edustuksen reenit, eka ulkona tunti ja sitten halliin, juostiin aika paljon ja lopuks pelailtiin. Torstaina omatoiminen puntti.

Perjantaina omat hallireenit, käytiin hyökkäyspäätä läpi viikonloppua varten.
Sunnuntaina kaksi harkkapeliä 2x20min Dynamo 2 ja SaSua vastaan. Peli oli vieläkin jollain tavoin unista eikä saatu kaikkea irti peliin.

Kausi lähestyy ja vielä onneks aikaa hioa asiat kuntoon!

Aino Pietiläinen

Maanantaina harjoiteltiin sisällä. Tehtiin paljon hyökkäystä yhdessä ja joukkueen kuvioiden harjoittelua.

Tiistaina oli lepopäivä.

Keskiviikkona oli hallissa taas yhteiset treenit, joissa pelattiin paljon yhdellä puoliskolla, koska joudumme jakamaan kenttää toisen joukkueen kanssa. Keskiviikkoisin siis yleensä aina tullaan käymään ajoja läpi ja pelaamaan yhdellä puolella.

Torstaina kävimme salilla ennen hallitreenejä. Teimme kyykkyjä tangolla, sekä muita liikkeitä laitteissa, joiden nimiä en tiedä. Hallissa juostiin kentän yli nopeita ja tietenkin pelattiin.

Lauantaina meillä oli A-tyttöjen kanssa extra-treenit, koska meillä oli ensimmäinen sarjapeli sunnuntaina. Halusimme vähän treenata yhdessä ennen matsia, koska emme olleet treenannut paljon yhdessä ennen sitä. Kävimme ajoja läpi taas ja pelasimme yli kentän.

Sunnuntaina oli siis ensimmäinen A-tyttöjen pelimme sarjassa. Alun pelasimme hyvin, mutta lopussa tilanne repsahti aika pahasti niin, että lopulta hävisimme.

Olli-Pekka Korpimäki

Maanantaina vapaa punttis, tuli vedettyä aika paljo yläkroppaa ku jalat oli jotenkin loppu.

Tiistaina taktiikka käsistreeni, aika iisi mut käytiin läpi keskiviikon vastustajaa.

Keskiviikkona cup ottelu Vikingiä (Stavanger) vastaan, hävittiin. Harmi että tuli joukkueelta surkein peli alkukaudesta just nyt. Hävittii kuudella..

Torstaina vedettii punttis, koko kroppa läpi aika rennosti, palauttava vois sanoo.

Perjantaina pari tuntia todella rankkaa kontrauspeliä ja edestakas ravaamista. Sen jälkeen vielä ulos vetää intervalleja, 8x400m.

Lauantaina aamutreeni pari tuntia, erilaisia kontrauspelejä ja lopuksi taktiikkaa. Illemmalla puntti, tuli vedettyä jalkoja enemmän. Sunnuntaina sitten levättiin.

Ensi sunnuntaina kauden avaus ja hyvä fiilis on!
Tunnelma hyvä joukkueessa ja oma kroppa kondiksessa!

Miro Korja

Viimeinen viikko on pyörähtänyt kesätiimin jäsenenä olosta. Loma päättyi ja se näkyi myös kaikessa tekemisessä. Oli sen verran ihmetystä tulla takaisin töihin.

Kävelyä on tullut tämän projektin aikana nytten yhteensä noin 730km.

Viikonloppuna meillä oli myös valiotuomarileiri. Siitä alempana myös vähän enemmän.

Ma: Töihin paluu ja leppoisa aloitus viikolle. Eli töiden jälkeen golfkierros.

Ti: Vielä aika hiljaista töissä, joten ennätti hyvin vielä mennä kiertämään kierros.

Ke: Kehonhuoltoa, venyttelyä, foamrollausta etc. Alkuun pieni lämpö lenkin merkeissä.

To: Kierros golfia, nyt vielä kun kerkiää.. 🙂

Pe: Asiakkaiden kanssa Fore Golf -tapahtumaan kisailemaan. Tulos oli ihan hyvä, mutta ei pärjätty alkuunkaan parhaille. Kotiin tuomisiksi oli tuotava sykähdyttävin drive. Ohessa kuva, ne jotka haluavat, voivat koittaa etsiä pari outoutta kuvasta.. 🙂

Mitä outoa kuvassa näkyy?

Etsi outoudet kuvasta. Mitä löytyy?

Tämän jälkeen menin sitten Solvallaan missä meidän valioleiri alkoi. Ensiksi oli parit luennot jonka jälkeen juoksimme piip-testin. Suomessa valiotuomarille vaadittu raja on 8,5 ja kansainvälisesti vaadittu raja on 9,5.

Kansainvälisiltä tuomareilta vaaditaan että heidän juoksunsa nauhoitetaan ja lähetetään EHF:lle. Minä ja Micke juoksimme tasan 11. Itsellä tuo meni yllättävän kevyesti. Joten kesän treenaukset tuottavat tulosta! Illalla oli sitten aika siirtyä saunan puolelle.

La: Aamulla jatkuivat luennot, itse ennätin olla vain ensimmäisen luennon kuuntelemassa. Tästä lähdin sitten Tapiola golfiin minne lunastin pääsylippuni GolfKesä 2015 kilpailun Shootout finaaliin. Keli on sateinen ja vaativa. Itselläni peli sujui hyvin ja jännitystä riitti. Lauantain suorituksesta sain kutsun lähteä joulukuun alussa Abu Dhabiin golf-matkalle!

Miro Korja

Kilpailun jälkeen menin takaisin Solvallaan kuuntelemaan loput luennoista.

Su: Kierros golfia ja olosta nautiskelua.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset