SM-liiga saa uuden pääsponsorin

Valtion Rautateistä tulee SM-liigan pääsponsori ja sarja tunnetaan jatkossa nimellä VR-liiga. SKPL ja VR ovat sopineet pitkään valmistellusta hankkeesta joka julkaistiin virallisesti tänään.


Klibba.comin saamien tietojen mukaan VR kiinnostui käsipallosta kun yrityksen johto- ja markkinointiryhmä huomasi karttapalaverissaan lähes kaikkien käsipalloliigakaupunkien sijoittuvan junaradan varteen ja totesi mahdollisuudet yhteistyöhön. Neuvotteluissa liiton kanssa sovittiinkin että liigalisenssin kriteereihin lisätään myös ns. radanvarsipykälä.

Samalla paljastui rivien välistä myös syy miksi Porvoon Akilles joutui viime keväänä luopumaan SM-liigapaikastaan, ja vastaavasti se miksi BK-46:n luopumisyritys liigasta torpattiin heti alkumetreillä.

Vastaavien ikävien yhteensattumien välttämiseksi jatkossa VR aikoo aloittaa toimenpiteet joiden tavoitteena on olla mukana panostamassa käsipallon leviämistä Suomessa. Papereissa onkin jo hahmoteltu uusia käsipallopaikkakuntia ja seuroja, kuten esim. Kuopion Kalakukot (Fishcocks) ja Pieksämäen Blues.

Suunnitelmien mukaan jokaiseen pelihalliin aiotaan mm. roudata VR:n kalustosta ylimääräinen ravintolavaunu anniskelualueeksi.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset