Preseason Osa 2

Preseasonin loppu ja ensimmäinen ottelu

Kirjoitin elokuun lopussa tekstin jossa sanoin että kirjoittaisin toisen osan. Tässä se nyt tulee, joskin hieman myöhässä.

Joukkueen kanssa ollaan juostu, puntattu, pelattu ja taas juostu nyt kahden kuukauden ajan. Kolme treenileirii ja noin 4-5 treeniä viikossa. Valehtelisin jos sanoisin että olisin koskaan ollut mukana tällaisessa treenikaudessa, tai ainakin näin pitkän. Joskus on tehnyt mieli jotain aivan muuta kuin käsipalloa mutta meillä on hyvä joukkue kasassa ja hyvien jätkien kanssa on helpompi jaksaa.

Meillä oli Maarianhaminan leirin jälkeen kaksi pienempää harjoitusleiriä Tyresössä. Molemmat leirit olivat mallia lauantai-sunnuntai (2 juoksu ja loikka treeniä sekä 3-4 treeniä + ottelu). Näissä leireissä oli aina teema, puolustus tai hyökkäys.

Tässä esimerkki ”kotileiristä”:

Tyresö Handboll Lauantai:
08:00-09:15 Intervalli juoksut sekä loikkatreenit
09:45-11:15 Pallo
14:30-16:00 Pallo

Sunnuntai:
09:00-10:00 Intervalli juoksut sekä loikkatreenit
11:00 Ottelu
13:30-15:30 Kuntopiiri hallin punttisalilla + Pallo

5.10. pelaamme kauden ensimmäisen sarja ottelun ja vastaan asettuu SIF, Märstasta. Erittäin kova ottelu tiedossa. Vaikka SIF nousi sarjaan täksi kaudeksi niin kyseessä on erittäin vaarallinen joukkue, voittivat avausottelussaan HK Countryn, joukkueen joka kausi ennakoissa on veikattu kärkijengiksi.

Tyresö Handboll

SIF pelaa erittäin nopeaa käsipalloa joten saamme olla valmiina heti ensimmäisestä puolustuksesta lähtien. Kaikki meidän pelaajat ovat kunnossa joten pääsemme parhaalla mahdollisella kokoonpanolla otteluun.

Pitkä ja kova harjoittelujakso on nyt päättynyt, pääsemme aloittamaan kauden kotona ja paljon väkeä on odoteltavissa, ei kai tässä mitään moitittavaa ole. Nyt mennään.

R.
Twitter: hallback4

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset