"Sponsor ball"

Kolmas reissupäivä ja vihdoin päästiin tositoimiin.

Ekassa ottelussa saksalainen oli vastaantulija. Kaikki pojat pääsi hyvin ja tuloksekkaasti vauhtiin. Matsi kääntyi meille reilusti 23-6. Ottelun jälkeen päästiin katsomaan lohkon muiden joukkueiden matsit. Tuleva unkarilaisvastustaja teki vaikutuksen jo tässä kohdassa. Se oli yksi parhaista tämän ikäluokan joukkueista mitä on nähty.

Aloitimme Dunaferria vastaan ennakkoluulottomasti ja teimme ottelun kaksi ekaa maalia. Vahva vastustaja otti kuitenkin pian komennon ja meni menojaan. Omaa esitystämme ei silti tarvitse yhtään hävetä vaikka pataan tulikin 19-8.

Siitä syömään ja hotellille josta jatkettiin toiselle hallille. Vastassa paikallinen Polanka, joka oli täysin voitettavissa oleva jengi, mutta onnetar ei todellakaan ollut meidän puolella. Avausjakso pelattiin molempien joukkueiden vastustuksesta huolimatta kivikovalla pelipallolla, jota tuomarit sinnikkäästi puolustivat hokemalla ”sponsor ball”. Toiselle jaksolle pallo saatiin vaihdettua, mutta tuuri säilyi entisellään. Tuloksena kirpaiseva 9-11 tappio pelissä jossa maalitolppia kolisteltiin toiset yhdeksän kertaa.

Huomenna vuorossa kaksi ottelua. Ensin vanha tuttu ruotsalaisvastus Tumba II, jonka kanssa on kana kynittävänä 2009 Eken Cupin finaalista. Jatkopaikan ratkaisee alkulohkon viimeinen ottelu kroatialaisia vastaan.

Dunakanyar Kézisuli-HIFK

Dunakanyar Kézisuli-HIFK

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset